Om oss

På Modeverket brinner vi för branschen och vårt fokus ligger på verksamheter inom mode, sport och retail.
Vår erfarenhet och branschkunskap har byggt upp ett starkt förtroende hos våra uppdragsgivare. Och med många tusen kompetenta kandidater i vårt nätverk är vi unika. Vi möter kandidater varje dag, kompetenta, inspirerade och lovande talanger som verkligen vill satsa allt på sitt yrkesliv. Vår branschkunskap gör det möjligt för oss att hitta just den eller de personer som matchar din sökning. Individer som kan uppvisa de kvaliteter du efterfrågar.

Fashion Sport & Retail recruiting
På Modeverket erbjuder vi kvalificerad rådgivning och rekrytering kring tjänster inom mode, profil- och yrkeskläder, sport, skor och accessoarer. Vi är också engagerade inom branscher som inredning och skönhet. Vill du få en stabil och mer pålitlig rekrytering? Vill du få ett fast grepp och professionell hantering av urval och kandidater som gör valet av medarbetare ännu tryggare?

Söker du en partner som verkligen kan rekrytering inom mode och sport? Tveka inte att kontakta oss.

Visste du att
- Modeverket startade 1999 och finns i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo.
- Vårt nätverk består av 20 000 kandidater i modebranschen.
- Vi på Modeverket har sammanlagt 125 års arbetslivserfarenhet och har arbetat som Försäljningschef, Butikschef, VD, Utesäljare, Marknadschef, Inköpare, Designer, Affärsområdeschef, E-commerce, Finanschef, Rekryteringsansvarig, Visual Merchandiser, Sortimentschef, Butikssäljare.